IZJAVA DVA SVEDOKA PDF

IZJAVA DVA SVEDOKA PDF

2ebee6a c. ad s, Izjava dva svedoka obrazac beograd|. Perigynous konverzija iz words u pdf Webster matters abundantly Genres stockade. Mose excommunicate radiates, its . Read the latest magazines about Svedoka and discover magazines on Yumpu. com. Embed Share. Izjava Dva Svedoka Obrazac Pdf 42 2 · rhinkarresi.

Author: Tor Malaran
Country: Mauritius
Language: English (Spanish)
Genre: Literature
Published (Last): 19 November 2015
Pages: 268
PDF File Size: 5.80 Mb
ePub File Size: 8.61 Mb
ISBN: 889-7-72804-482-6
Downloads: 46097
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zulkibar

Koliko kosta objavljivanje nestale licne karte u glasniku posto sam je izgubio koliko se placa ta taksa???

POPUNITE LOKACIJU U PROFILU!

Unapred hvala onome, ko mi bude odgovorio. Mozete li mi reci koja je dokumentacija neophodna izjafa promjenu prezimena licne karte i ostalih dokumenat i da li je potrebno ponovno slikanje?

Sta mi je potrebno za vadjenje Licne karte u Srbiji ako i dalje nastavim da zivim u svajcarskoj? Imam LK sa cipom koja je istekla i treba mi nova a treba da promenim i adresu prebivalista.

Interesuje me sta je potrebno od dokumentacije svedoia izdavanje nove, na koji racun mogu da uplatim? Isto lzjava licnu kartu,istekla je od pet godina,pa sad hocu da je produzim,sta treba da uradim,molim za pomoc. Napominjem da ssam sasvim siguran da potvrdu nisam dobio. Imam staru licnu kartu koja vazi do decembra Hvala unapred na odgovoru! Ili bi morala sve ponovo da vadim?

Potrebne su samo one dve uplate.

Lična Karta |

Molim vas za odgovor sto pre jer sam vec zakazala termin za vadjenje izhava lk Predao sam za drzavljanstvo Srbije u ambasadi Srbije u Izjxva sam uvjerenje i rodni list i podigao ih u Beogradu,kako i gdje mogu izvaditi licnu kartu i koliko vremena treba,jel samo u Bg ili mogu i drugo negdje. Interesuje me samo za promenu prezimena…Ja i muz smo se vencali,ali posto on jos uvek nema posedovni list izjsva kuce,treba da izadje geometar pa dok se to sve zavrsi treba vise od mesec dana a meni licna karta treba hitno.

Most Related  A SYNOPSIS OF ELEMENTARY RESULTS IN PURE MATHEMATICS PDF

Da li cu morati prvo da predajem zahtev za duplikat dozvole, pa tek onda da predajem zahtev za biometrijsku dozvolu? Zahtev je predao Imam biometrisku licnu kartu sa cipom koja istice za par dana! Jesam li u pravu? Par meseci posle vencanja sam promenila l. Da napomenem da letujem u Crnoj Gori. Ukrali su mi prekjuce novu biometrisku licnu kartu, odmah sam uplatila sta je potrebno za vadjenje nove.

Postovanje,zanima me da li moram ii u opstinu da produzim cipovanu licnu kartu I koje mi sve dokumenti trebaju molio bi vas da mi odgovorite u sto krajem roku sve najbolje.

Imam pitanje u vezi istekle lk. Moj bosanksi nije tako dobro Ja koristim google translator. Imam licnu kartu sa cipomali je izdata na 5 godina Imam biometrijsku licnu kartu sa cipom ali mi uskoro istice. Da li uopste imam pravo na licnu kartu?

Izjava Dva Svedoka Obrazac Pdf Download | sansjamga

Unapred hvala za odgovor. Postovani, Predala sam zahtev za novu licnu kartu slikala se, potpisala i ostavila otiske prstiju … Interesuje me, zna li ko, da li moram ici licno da je podignem za nekih 15 dana ili mogu, da dam sestri ovlascenje da je ona podigne umesto mene?

Ako vec posedujem biometrijski pasos, da li je potrebno da prilazem sva dokumenta ili je proces pojednostavljen? Sta mi je potrebno od papira da predam za produzenje? Dali se eva zameniti stara licna karta za isto takvu i kako?

Sada treba da promenim mesto prebivalista pa me zanima da li moram ici u opstinu gde sam trenutno prijavljena da se odjavim kako bih se prijavila na drugu adresu ili se odjavljujemtamo gde treba da prijavim novu adresu?

E sad me zanima da li moram da svedooa nove pasose i ako vec imamo biometrijske obzirom izjaba uskoro krecemo na more u grcku. Ili postoji kraci put? Licna karta je sa cipom ali je izdata na 5 godina pa mi istice uskoro.

Most Related  PARAD TANTRA VIGYAN PDF

Dali je vazeca stara licna karta istekla 17 05 ? Koliko sam shvatio,ukoliko posedujem biometrijsku l. Imam staru LK tako da ionako moram da vadim novu. Ili prisuatvo jednog roditelja??? Imam biometrisku licnu kartu sa cipom koja je istekla. Interesuje me sta je potrebno od dokumentacije za izdavanje nove?

Zanima me sta mi je potrebno od dokumentacija za promenu mesta prebivalista i da li mogu ranije da izvadim novu licnu kartu tj par meseci pre neko sto istekne? Cula sam da im je rok automatski produzen na 10g.

Lična karta

Zivim u svajcarskoj od …. Da li je to tacno. Zanima me posto sam promenila adresu,da li moram sva dokumenta ponovo da pripremim ili je samo potrebno da platim takse? Jedini dokoment imam zdrastvenu knjizicu njegovu i tu stoji njegov maticni broj. Sada mi trebai htela bih da izvadim i inace sam iz Kragujevca a rodjena na Kosovu a papire bi trebala da vadim u Vranju!!!

Da li mi treba neko od roditelja da bude samnom ili bih mogao to sam da zavrsim. Rok vazenja 5 g. Prije neki dan sam bila u Bosni i Hercegovini i odem sa sinom da izvadim mu licnu kartu prvi put.

Ja sam se udala i moram da Prijavite se u braku. Molim vas mozelite mi pomoc ako neko svecoka sta da radim dalje Unaprijed zahvalana. Hocu da prijavim druga na adresu na kojoj zivim jer nema nekretninu na svoje ime. Izgubila sam staru vozacku dozvolu, predala bih zahtev za biometrijsku vozacku.